Van Doorn Vastgoedadvies gestart

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 10:24

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij makelaarskantoren, heeft eigenaresse Natasja Tanis-van Doorn besloten haar ervaring en kennis in te zetten vanuit haar eigen onderneming. Met Van Doorn Vastgoedadvies is dat vanaf januari 2021 een feit. 

Wij zijn iedereen die de afgelopen weken op de achtergrond heeft meegewerkt aan de opstart enorm dankbaar voor alle support. In de eerste plaats familie en vrienden, maar ook Anneke Troost van Stijl Fotografie en Heleen Verkerk danken wij voor de creatieve bijdrage aan het ontwerp en uitvoering van de huisstijl.

Onze dienstverlening richt zich op het ondersteunen van ondernemers bij de verkoop van nieuwbouwprojecten en begeleiding van mensen die een (nieuwe) droomwoning zoeken. 
Een specialisatie waar de focus ligt op persoonlijk contact, kwaliteit en service: aankoop van een woning en verkopen van nieuwbouw. 


Reactie plaatsen

Reacties

Rob Verwoerd
3 jaar geleden

Rond 2020/2021 heeft Natasja mij geassisteerd met het vinden van een geschikte verkoopmakelaar voor de verkoop van een villa in Doorn ter waarde van bijna 1,3 mln Euro. Natasja heeft de juiste makelaar geselecteerd en aan mij voorgesteld. Gedurende het verkoopproces heeft Natasja zorgvuldig alle stappen die gemaakt werden gecontroleerd en mij op de juiste momenten gecorrigeerd en gesouffleerd. Het was een prettige samenwerking, waarbij Natasja zich als een professional op dit gebied heeft geprofileerd.