Kopers aan het woord

Gekocht, verhuisd, gesetteld en nu genieten van het nieuwe huis. Deze mensen hebben ervaring met onze begeleiding. Referenties waar wij trots op zijn!

Simone, Cothen (september 2022)
Mijn ervaring met Natasja als aankoopmakelaar is zeer positief! Deze dame is bevlogen in haar vak.  Zoekt alles uit, denkt mee, is er ten alle tijden voor de klant. Een zeer emphatische vakvrouw, absoluut een aanrader!

Marnix Lamers, Doorn (mei 2022)
"Natasja is een erg goede en prettige makelaar! Zij heeft mij in een overspannen huizenmarkt aan een fijne woning geholpen in Doorn."

Joyce Agterberg, Wijk bij Duurstede (november 2021)
"Wij zijn via via bij Natasja terecht gekomen. Ze heeft ons zeer goed geholpen met het zoeken naar een geschikte woning. Ook denkt zij heel goed mee en neemt werk voor je uit handen. Al met al zijn wij zeer positief!"

Karin Tuinman, Wijk bij Duurstede (november 2021)
"Dank Natasja, voor je steun, deskundigheid, humor, positiviteit en niet aflatende hulp. Geen idee wat ik zonder jou had moeten beginnen in deze volstrekt hysterische woningmarkt. We hebben gelachen, gebaald en doorgezet. Met als resultaat een fantastisch fijn appartement. Super!"

Ingeborg Uijland, Houten (november 2021)
"Ontzettend fijne, betrokken makelaar. Natasja voelt precies aan wat je zoekt, blijft geduldig, staat altijd voor je klaar. Zonder haar was mijn aankoop zeker niet gelukt. Daarnaast is ze gewoon een ontzettend leuk mens en zeer professioneel. Dank je wel Natasja, ben heel blij met je!"

Mick Molthoff, Wijk bij Duurstede (oktober 2021)
"Natasja heeft mij echt super goed geholpen in de zoektocht naar een huis. Die zoektocht verliep uiteindelijk zeer voorspoedig maar de nazorg was ook uitstekend. Als er een vraag was dan kon ik haar altijd even bellen, appen of mailen en nam Natasja iedere keer uitgebreid de tijd de vraag te beantwoorden. Al met al een super fijne ervaring waardoor de aankoop van het huis heel soepel verliep."

Lorenzo en Lisa, Maarssen (september 2021)
"Zonder Natasja hadden we het echt niet gekund. We zijn twee keer verhuisd binnen 1 jaar en Natasja heeft ons hierbij perfect geholpen! Ontzettend blij met haar, bij onze 3de verhuizing (hopelijk over meer dan 10 jaar) Natasja weer inschakelen!"

Gert-Jan en Adrie, Langbroek (augustus 2021)

"Wij waren al enige tijd op zoek naar een woning. Door de huidige rare markt waren wij keer op keer te laat voor ons droomhuis. Tot het moment dat wij een beroep deden op Natasja! Dankzij haar werd voor ons duidelijk wat we echt wilden en kwam zij als snel met een aantal droomhuizen voor ons. Binnen afzienbare tijd vonden wij, dankzij Natasja, ons droomkasteel en wij weten zeker dat dit zonder haar hulp niet was gelukt! Toeval bestaat niet en met Natasja's visie is het een echt bijzonder huis geworden. Wij zijn allebei op de 11de jarig en ons huisnummer is 11. In de postcode zit MK en dat staat voor Mannen Kasteel! Dit huis moet voor ons bestemd zijn! Natasja, enorm bedankt voor je heldere, professionele, frisse, transparante blik! Wat een mooi vak heb jij! Jij hebt ons aan ons MannenKasteel geholpen! Nogmaals bedankt!"

Ko en Joke van Basten, Rhenen (april 2021)
"Onze ervaring met Natasja als adviseur. Natasja heeft ons een makelaar aanbevolen voor de verkoop van ons huis. Samen met die makelaar en Natasja hebben we een goed voorbereidend gesprek gehad over de verkoop van onze woning. Open en eerlijk over de mogelijkheden en ook over de onmogelijkheden. Kortom, een gesprek dat voor ons vertrouwen gaf. Wij zijn ook dankzij de positieve ervaring met deze makelaar in zee gegaan!"

Helen en René, Wijk bij Duurstede (februari 2021)
"Wij hebben meerdere ervaringen met Natasja als makelaar gehad en zij heeft ons begeleidt als aankoopmakelaar. Wij zijn erg tevreden, Natasja is heel doortastend en weet al snel de wensen van haar klanten te vatten. Kortom, een topper die haar vak verstaat!"

Rob Verwoerd, Wijk bij Duurstede/ Doorn (februari 2021)
"In 
2020/2021 heeft Natasja mij geassisteerd bij het vinden van een geschikte verkoopmakelaar voor de verkoop van een villa in Doorn ter waarde van bijna 1,3 mln. euro. Natasja heeft de juiste makelaar geselecteerd en aan mij voorgesteld. Gedurende het verkoopproces heeft Natasja zorgvuldig alle stappen die gemaakt werden gecontroleerd en mij op de juiste momenten gecorrigeerd en gesouffleerd. Het was een prettige samenwerking, waarbij Natasja zich als een professional op dit gebied heeft geprofileerd." 

Lisa en Lorenzo, Vleuten (december 2020)

"Wij waren op zoek naar een huis, was best lastig in deze tijd. We hadden nog geen aankoopmakelaar en via via kwamen we terecht bij Natasja. Natasja heeft ons vanaf het begin ons geholpen met alles wat we nodig hadden! Veel advies, waar we op moesten letten bij het kijken naar een huis en zij heeft alle documenten doorgenomen. Regelmatig legde zij ook contact met de verkopende makelaar, dit maakte de kansen op een huis krijgen groter.
​Eerlijk gezegd, hadden we het niet gekund zonder Natasja en we zijn erg blij dat ze ons geholpen heeft. Uiteindelijk is het gelukt en we hebben nu een leuk huis in Vleuten waar we nog vele jaren plezier van gaan hebben."

Mike en Ashley, Wijk bij Duurstede (2020)
"Wij zijn supergoed geholpen met de aankoop van een nieuwe woning. Door veel kennis van zaken hebben wij uiteindelijk de juiste woning aangekocht. Natasja, dank je wel voor de goede professionele service en alles wat je voor ons hebt gedaan! Niks was je te veel en alles werd altijd helder en duidelijk door jou aan ons uitgelegd. Je nam altijd ruimschoots de tijd voor ons. Nogmaals bedankt en zeker een aanrader!"

Tim en Marloes Boumans, Wijk bij Duurstede (2020)
"Natasja heeft ons in 2019 en 2020 begeleid bij de aankoop en verkoop van onze woning. Natasja heeft ons zeer professioneel, eerlijk en vriendelijk geholpen. Zij communiceert prettig en wist ons, in dit (voor ons) spannende proces regelmatig gerust te stellen. Wij zijn ongelooflijk blij met onze nieuwe woning en de goede verkoop van onze oude woning. 
Zoek je een goede aankoop- of verkoopmakelaar? Wij bevelen Natasja van harte aan!!"

Michel en Fieke, Cothen (2020)
"Natasja heeft ons bij zowel de aankoop als verkoop van onze woning geholpen. Dit was een zeer prettige samenwerking, Natasja verstaat haar vak, staat altijd voor je klaar en denkt met je mee."

Femke Rogge, Wijk bij Duurstede (2020)
"Professioneel, vriendelijk, doortastend, verbindend, geruststellend en humor...
Natasja, zomaar wat woorden die opkomen als ik denk aan jou en onze samenwerking! De verkoop van mijn huis had je binnen 4 dagen geregeld en de aankoop van ons nieuwe huis deed je zorgvuldig en met je voelsprieten. Het voelde direct goed en het is goed! Bedankt voor je fijne deskundige begeleiding en dat beetje extra!"