Woonwensen (of -eisen?)

Gepubliceerd op 8 februari 2021 om 11:43

Wat maakt, dat het hart van jouw gewenste woning gaat kloppen? Wanneer is een huis voor jou een 'thuis'? Is dat als het voldoet aan àl jouw woonwensen? 

Als er bijvoorbeeld ook voldoende ruimte is voor hobby, werk en jouw (toekomstige) gezin? Gaat het jou om de architectuur, het bouwjaar, de afwerking, inrichting en sfeer? Is het een gevoel? Misschien wel "all of the above". De huidige woningmarkt laat niet veel te kiezen over. En de verkoop gaat nog steeds erg vlot. Ben je bereid concessies te doen of wacht je (nog) langer op het juiste aanbod?

Tip!
De locatie is het allerbelangrijkst. Bekijk of het huis qua ligging in de straat en woonwijk je aanstaat. Wat zijn de voorzieningen in de buurt en wat is voor jou daarbij van belang?
Verruim voor de overige wensen (of eisen) je zoekopdracht. Bijvoorbeeld minimaal 2 kamers in plaats van 3 (wie weet is een extra kamer zo gemaakt). Vul geen bouwjaar of woonoppervlakte in (want de indeling kan toch weleens heel gunstig zijn) en die garage kan op een later moment misschien wel gebouwd worden. Hoe breder de woonwensen, hoe meer aanbod voor jou. En is het toch niet wat je zoekt, op naar de volgende. Totdat je verliefd wordt op dat ene huis en ervoor wilt gaan. 
Uiteindelijk creëer JIJ zelf het hart in jouw thuis. 

VanDoornVastgoedadvies I Woonwensen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.