Op reis met je aankoopmakelaar

Gepubliceerd op 17 mei 2021 om 12:41

'Vroeger' schakelde men een aankoopmakelaar in zodat die op zoek kon gaan naar de woning die paste bij jouw wensen en budget. Een heel avontuur. En die reis naar de oplevering van je nieuwe huis was spannend én leuk. In deze tijd kun je al veel informatie over het woningaanbod via Funda of andere websites vinden. Maar juist nu, op deze overspannen woningmarkt, is een aankoopmakelaar een voorwaarde voor woningzoekers om een huis te kunnen kopen. 

Als particulier zonder makelaar word je soms direct aan de zijlijn (op de reservelijst) gezet en is de kans om een huis te kunnen bezichtigen überhaupt al een uitdaging. Onze aankoopmakelaar is op de hoogte van het landelijke aanbod, maar weet ook alles over de huizenmarkt in jouw zoekgebied en kan daarom net iets sneller navigeren. Door snel het aanbod aan jou door te geven en net zo belangrijk: een afspraak te regelen voor een bezichtiging.

Ga goed voorbereid op reis
Om snel te kunnen schakelen tijdens de huizenjacht is hypotheekadvies vooraf een must. Zorg ervoor dat je weet hoeveel je kunt lenen, zo kun je gerichter zoeken naar jouw nieuwe huis én het vergroot je aankoopkansen. Als je wilt verwijzen wij jou naar een van de financieel adviseurs binnen ons netwerk. Of neem contact op met de bank. 

Wees niet bang om hulp in te schakelen van een expert. Iemand die dagelijks 'in het veld' werkzaam is en jouw belangen voorop zet. Hoeveel is het huis écht waard, hoeveel moet je bieden? De meeste woningen worden verkocht per inschrijving. Natasja kan jou als geen ander eerlijk en onderbouwd adviseren over de hoogte van het prijsvoorstel én alle bijkomende voorwaarden. 

We weten het: een huis kopen ís spannend. En graag maken wij met jou die (leuke) reis naar jouw nieuwe voordeur.  Wat is de bestemming? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw woonwensen. 
Wil je weten wat onze werkwijze en tarief is?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.