OP WEG NAAR JOUW DROOMHUIS

met onze aankoopmakelaar


Aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

Is meer bieden dan de vraagprijs nog altijd nodig? Wat zijn de ontwikkelingen in jouw zoekgebied? Waar moet je op letten bij de aankoop van een woning? Deskundige hulp bij prijsonderhandelingen, juridische vraagstukken en bouwtechnische aspecten is onmisbaar. Onze aankoopmakelaar Natasja Tanis-van Doorn heeft focus op één dienst: aankoopbegeleiding. Natasja dient één belang: dat van jou, als koper. 

"Wat ik met veel passie doe en waar ik als gediplomeerd makelaar jarenlange ervaring mee heb, is het begeleiden en ondersteunen van  kopers, verkopers, makelaarskantoren en projectontwikkelaars. Bij alle processen van de aan- en verkoop van bestaande bouw en nieuwbouwprojecten." - Natasja


Actief in de regio

Natasja houdt voor jou de focus op het nieuwste woningaanbod en marktontwikkelingen. Haar werkgebied is vooral:
- gemeente Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg).
- gemeente Wijk bij Duurstede (Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek).
- gemeente Houten (Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal).
- gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk, Werkhoven). 
Zoek je in een andere regio? Laat het ons weten, wij helpen graag!


Vastgoednieuws en tips

(Over)bieden. Hoe dan?

Meer betalen dan de vraagprijs. Als jij op zoek bent naar een koopwoning, weet je allang dat dit in vele gevallen bijna "het nieuwe normaal" is. We hope not. Maar 9 van de 10 keer kom je zonder aankoopmakelaar amper nog aan de beurt voor een bezichtiging. 

Lees meer »

Huizenstress

De koopwoningmarkt in en rondom de grote steden is oververhit. Zo'n zes op de tien kopers bieden meer dan de vraagprijs. Het tekort aan woningen is ruim 330 duizend en dat aantal neemt nog steeds toe. 

Lees meer »

Kansen vergroten

Direct bij het inplannen van een afspraak voor een bezichtiging voor jou, vragen wij naar de verhuisplannen van de verkopers. Hebben zij al een huis gekocht? 

Lees meer »

Start je huizenjacht

Wil je verhuizen en zoek je een koopwoning? Voordat je start met de huizenjacht wil je natuurlijk weten wat je budget is. Er zijn online vele tools te vinden om een hypotheekbedrag te berekenen. Echter, deze zijn niet altijd correct, want jij en jouw persoonlijke situatie zijn uniek en verdienen maatwerk. 

Lees meer »

Overdrachtsbelasting 2021 I Voordeel jonge starters

De overdrachtsbelasting is een belasting die moet worden betaald bij de overdracht van een huis van de ene eigenaar naar de andere. Nieuwbouw kent dus geen overdrachtsbelasting. Ben je jonger dan 35 jaar, dan betaal je vanaf 1 januari 2021 géén overdrachtsbelasting meer. Erg voordelig, want de belasting betaal je normaal gesproken uit eigen zak en het kan dus duizenden euro's schelen. In dit artikel alle informatie. 

Lees meer »