Aankoopbegeleiding

Er is weinig woningaanbod en de huizen worden snel verkocht. Daarom is het belangrijk een aankoopmakelaar in te schakelen. ​Door met een ervaren adviseur het aankoopproces in te gaan, bespaar je jezelf onrust en uitglijders en maak je meer kans. Dat heeft straks vooral een positieve uitwerking op het woonplezier. ​Jouw persoonlijke aankoopmakelaar begeleid je van a tot z.  

 

 • Kennismaking
  Tijdens dit (live of online) gesprek brengen we samen jouw woonwensen in kaart en vertellen wij over de dienstverlening. Met een goed profiel kunnen we gerichter zoeken.

 • Huis zoeken
  Wij helpen actief mee met zoeken. Wij schakelen ons netwerk in en vaak zijn wij al op de hoogte van het nieuwe woningaanbod voordat het op Funda staat.

 • Bezichtiging
  Tijdens de bezichtiging kijk jij met een roze bril naar het huis. Wij kijken ook naar de bouwkundige en technische staat. 
 • Onderzoek
  Wij doen, naast de zichtbare bouwkundige aspecten, ook onderzoek naar de relevante juridische zaken. Erfdienstbaarheden zoals een recht van overpad of het onderzoek naar een Vereniging van Eigenaren bij een appartement. 

 • Prijsadvies
  Is de vraagprijs reëel en in verhouding met wat het huis te bieden heeft? Wat is de verkoopprocedure (bieding, inschrijving)? Wij adviseren jou, want wij willen dat jij de beste kans maakt op de woning. 

 • Onderhandelen
  In overleg met jou communiceren wij met de verkopende partij over de prijs én overige voorwaarden. Denk hierbij aan de oplevering, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. 

 • Koopovereenkomst
  De afspraken rondom de koop worden vastgelegd in een koopakte. Of dit volgens de vormvereisten juist is en aan de juridische voorwaarden voldoet, controleren wij allemaal voor je. 

 • Inspectie en sleuteloverdracht
  Vlak voordat je de handtekening bij de notaris zet lopen we samen het huis door, om te kijken of het is zoals jij het kocht. Daarna ontvang je de sleutels van je nieuwe huis.

No-cure-no-pay
Wij berekenen geen opstartkosten en mocht je onverhoopt de opdracht willen intrekken dan betaal je geen intrekkingskosten. Een complete en uitgebreide dienstverlening! Graag maken wij kennis met jou en jouw woonwensen. 


Laat je woonwensen tot bloei komen.

Schrijf je in voor gratis woningaanbod.
Droomhuis al gevonden?

Heb je een woning gevonden en wil je snel overgaan tot actie? Neem je eigen makelaar mee! Onze aankoopbezichtiging is gratis.


Op de bank bij...

Gekocht, verhuisd, gesetteld en nu genieten van het nieuwe huis. Deze mensen hebben ervaring met onze begeleiding. Referenties waar wij trots op zijn, hartelijk dank! 

Gert-Jan en Adrie, Langbroek

"Wij waren al enige tijd op zoek naar een woning. Door de huidige rare markt waren wij keer op keer te laat voor ons droomhuis. Tot het moment dat wij een beroep deden op Natasja! Dankzij haar werd voor ons duidelijk wat we echt wilden en kwam zij als snel met een aantal droomhuizen voor ons. Binnen afzienbare tijd vonden wij, dankzij Natasja, ons droomkasteel en wij weten zeker dat dit zonder haar hulp niet was gelukt! Toeval bestaat niet en met Natasja's visie is het een echt bijzonder huis geworden. Wij zijn allebei op de 11de jarig en ons huisnummer is 11. In de postcode zit MK en dat staat voor Mannen Kasteel! Dit huis moet voor ons bestemd zijn! Natasja, enorm bedankt voor je heldere, professionele, frisse, transparante blik! Wat een mooi vak heb jij! Jij hebt ons aan ons MannenKasteel geholpen! Nogmaals bedankt!"

Rob Verwoerd, Wijk bij Duurstede/ Doorn
"In 
2020/2021 heeft Natasja mij geassisteerd bij het vinden van een geschikte verkoopmakelaar voor de verkoop van een villa in Doorn ter waarde van bijna 1,3 mln. euro. Natasja heeft de juiste makelaar geselecteerd en aan mij voorgesteld. Gedurende het verkoopproces heeft Natasja zorgvuldig alle stappen die gemaakt werden gecontroleerd en mij op de juiste momenten gecorrigeerd en gesouffleerd. Het was een prettige samenwerking, waarbij Natasja zich als een professional op dit gebied heeft geprofileerd." 

Femke Rogge, Wijk bij Duurstede
"Professioneel, vriendelijk, doortastend, verbindend, geruststellend en humor...
Natasja, zomaar wat woorden die opkomen als ik denk aan jou en onze samenwerking! De verkoop van mijn huis had je binnen 4 dagen geregeld en de aankoop van ons nieuwe huis deed je zorgvuldig en met je voelsprieten. Het voelde direct goed en het is goed! Bedankt voor je fijne deskundige begeleiding en dat beetje extra!"

Michel en Fieke, Cothen
"Natasja heeft ons bij zowel de aankoop als verkoop van onze woning geholpen. Dit was een zeer prettige samenwerking, Natasja verstaat haar vak, staat altijd voor je klaar en denkt met je mee."

Tim en Marloes Boumans, Wijk bij Duurstede
"Natasja heeft ons in 2019 en 2020 begeleid bij de aankoop en verkoop van onze woning. Natasja heeft ons zeer professioneel, eerlijk en vriendelijk geholpen. Zij communiceert prettig en wist ons, in dit (voor ons) spannende proces regelmatig gerust te stellen. Wij zijn ongelooflijk blij met onze nieuwe woning en de goede verkoop van onze oude woning. Zoek je een goede aankoop- of verkoopmakelaar? Wij bevelen Natasja van harte aan!!"

Helen en René, Wijk bij Duurstede
"Wij hebben meerdere ervaringen met Natasja als makelaar gehad en zij heeft ons begeleidt als aankoopmakelaar. Wij zijn erg tevreden, Natasja is heel doortastend en weet al snel de wensen van haar klanten te vatten. Kortom, een topper die haar vak verstaat!"

Ko en Joke van Basten, Rhenen
"Onze ervaring met Natasja als adviseur. 
Natasja heeft ons een makelaar aanbevolen voor de verkoop van ons huis. Samen met die makelaar en Natasja hebben we een goed voorbereidend gesprek gehad over de verkoop van onze woning. Open en eerlijk over de mogelijkheden en ook over de onmogelijkheden. Kortom, een gesprek dat voor ons vertrouwen gaf. Wij zijn ook dankzij de positieve ervaring met deze makelaar in zee gegaan!"

Mike en Ashley, Wijk bij Duurstede
"Wij zijn supergoed geholpen met de aankoop van een nieuwe woning. Door veel kennis van zaken hebben wij uiteindelijk de juiste woning aangekocht. Natasja, dank je wel voor de goede professionele service en alles wat je voor ons hebt gedaan! Niks was je te veel en alles werd altijd helder en duidelijk door jou aan ons uitgelegd. Je nam altijd ruimschoots de tijd voor ons. Nogmaals bedankt en zeker een aanrader!"

Lisa en Lorenzo, Vleuten

"Wij waren op zoek naar een huis, was best lastig in deze tijd. We hadden nog geen aankoopmakelaar en via via kwamen we terecht bij Natasja. Natasja heeft ons vanaf het begin ons geholpen met alles wat we nodig hadden! Veel advies, waar we op moesten letten bij het kijken naar een huis en zij heeft alle documenten doorgenomen. Regelmatig legde zij ook contact met de verkopende makelaar, dit maakte de kansen op een huis krijgen groter.
​Eerlijk gezegd, hadden we het niet gekund zonder Natasja en we zijn erg blij dat ze ons geholpen heeft. Uiteindelijk is het gelukt en we hebben nu een leuk huis in Vleuten waar we nog vele jaren plezier van gaan hebben."